Olivella Face & Body Liquid Soap Classic

kr.89
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

300ml

Olivella Face & Body Liquid Soap er skabt af 100% ultra-renset jomfruolivenolie. Dette er en helt naturlig sæbe, der fugter huden, mens den renser. Fungerer godt til alle hudtyper. Fra første brug vil du mærke en blødere hud og dine porer vil føles renset i dybden. Olivella's formel er mild nok til at bruge på følsom hud og virker godt på babyhud og moden hud.

I modsætning til mange andre sæber, der indeholder syntetiske stoffer, som kan blokere dine porer og skabe irritation i huden, bruger Olivella kun forsæbnet olivenolie i deres formel. Forsæbningsprocessen gør det muligt at bevare den naturlige glycerin i produkterne. Glycerin er meget fugtgivende - da glycerin absorberer fugt fra luften.

Ekstra fordele ved Olivella flydende sæber

Olivella bruger kun olivenolie. Olivenolie er en naturlig kilde til antioxidanter, E- og A-vitamin, som beskytter mod frie radikaler. Frie radikaler fremskynder nedbrydningen af cellerne, hvilket påvirker hudens aldring. Olivenolie indeholder også oleocanthal, en phenolforbindelse, der er kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber.
Vare-ID:
207250

Senast visade produkter
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn