Fordele ved olivenolie i hudpleje
                                                                         

I modsætning til hudplejeprodukter, der indeholder palmeolie, olieprodukter og animalske fedtstoffer, er vores hudplejeprodukter med olivenolie både miljøvenlige og skånsomme for vores hud.

Olivenolie er ikke kun vegansk, naturlig og bæredygtig - den har også en række fantastiske fordele for vores hud.


En naturlig anti-aging hudplejerutine - Olivenolie anses for at have meget effektive anti-aging egenskaber, fordi den indeholder oliesyre og polyfenoler. Det er nøglekomponenter, der arbejder sammen for at forbedre hudens tekstur og tone. Ved at bruge hudpleje baseret på olivenolie, som i sig selv er meget næringsrig, kan den hjælpe med at genopbygge de olier, som vores hud naturligt mister med alderen. Den hjælper med at gøre huden smidig, fast og ungdommelig med en reduktion af rynker og en fantastisk GLOW.

Olivenolie er velegnet til alle hudtyper - Da olivenolie er en naturlig og sund ingrediens, kan den bruges til alle hudtyper. Alle fra babyhud til moden hud kan nyde godt af alle de fordele, der følger med hudpleje baseret på olivenolie. Det er fantastisk at bruge vores produkter på selv den mest følsomme hud. Olivenolie er garanteret hypoallergen, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at få en allergisk reaktion.

Hjælper med at opfriske, forynge og gøre din hud lysere! Olivenolie er meget rig på antioxidanter, og det kan hjælpe med at beskytte huden mod oxidation og modvirke unaturlige og skadelige frie radikaler og alle de elementer, der forårsager sundhedsproblemer, akne, bumser, urenheder og hudsygdomme. 

Top 3 fordele ved olivenolie i hudpleje

01

Hjælper med at lindre acne

Olivenolie hjælper med at eksfoliere huden og renser hudens porer i dybden.

02

Reducerer strækmærker

Vitamin A og E, phytosteroler og polyfenoler, der findes i olivenolie, forbedrer og støtter hudens produktion af kollagen og elasticitet.

03

Rig på Anti-Age egenskaber

De anti-ageing-egenskaber, der findes i olivenolie, skyldes i høj grad de polyfenoler og oliesyre, som olivenolie indeholder.

 

 

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn