Luksuriøse duftlys inspireret af den tidløse skønhed i det græske naturlandskab

Håndlavede græske duftlys, fremstillet af økologisk sojavoks, der er helt vegansk, naturligt paraffinfrit og ikke testet på dyr.

Helessence blev grundlagt i Grækenland og kombinerer vores kærlighed til alt græsk og vores passion for parfumeri. Deres duftlys er håndlavede af 100 % vegetabilsk sojavoks og er generøst parfumeret med unikke kombinationer af aromatiske og æteriske olier. Inspireret af den tidløse skønhed i det græske naturlandskab og af hele spektret af middelhavsdufte, som afspejles både i deres udseende og diskrete elegance.

Helessence handler om unikke blandinger med velkendte dufte, der skaber levende følelser. De henter deres dufte og æteriske olier fra hele Europa og forsøger at være i overensstemmelse med middelhavsaromaerne. Nyd et bredt udvalg af duftmuligheder, og dekorer dit hjem med elegante og tidløse stearinlys.

 

Helessence er overbevist om, at der ikke er behov for at imponere dig med eksotiske dufte. Deres mål er at skabe inspirerende blandinger af blomster, urter og krydderier, som du allerede kender og elsker, men med overraskende drejninger. At holde det enkelt, men alligevel unikt, velkendt, men alligevel uventet.

Om Helessence duftlys

Alle Helessence duftlys er fremstillet af økologisk sojavoks, som har et lavt smeltepunkt, der giver mulighed for en særlig høj duftmætning. Deres voks er helt vegansk, naturligt paraffinfri og er ikke testet på dyr.

Vægen, der er lavet af økologisk bomuld, har en størrelse, der passer til hver duft og sikrer ren forbrænding for maksimal nydelse og forkælelse. Hold vægen kort, og lad dit lys brænde, indtil voksen er smeltet helt ud til kanten af beholderen. 

Hvis de bliver passet ordentligt, vil hvert lys brænde i op til 50 timer.

 

Kollektioner af duftlys

Hos Olive Wellness finder du 3 unikke kollektioner af stearinlys, hver med sin egen æstetiske og aromatiske stil, der passer til enhver smag. Oplev de monoaromatiske muligheder fra 100 % rene æteriske olier fra endemiske planter i Grækenland i ESSENCE-kollektionen. Find din favorit aromatiske kombination med 15 varianter fra GRAECIA ALBA-kollektionen. Rejs til dine foretrukne græske destinationer med GRAECIA FUGA duftlys.

ESSENCE

 

GRAECIA ALBA

 

GRAECIA FUGA

 

 

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn