OLIVELLA'S MISSION:

BE THE ONE AND ONLY 100% OLIVE CONCEPT AVAILABLE FOR EVERYONE.

Pionererne af: The Mediterranean Diet for Your Skin "Middelhavsdiæt for din hud"

 

   ​​​​​

Olivella® Manufacturing Technology er resultatet af tre generationer af sæbeproduktionseksperters erfaring. 

Olivella®-serien er omfattet af innovative patenter, der bevarer olivenoliens naturlige anti-aging- og antioxidantegenskaber.

Olivella® Soaps & Detergents-serien fungerer som en grøn erstatning i skønhedsindustrien ved at eliminere palmeolie og animalske biprodukter og samtidig levere samme kvalitetsniveau i produktudviklingen.

Olivella® Skincare-serien er udviklet omkring én nøgleingrediens: Ultra renset jomfruolivenolie.

De vigtigste fordele ved Ultra Purified Virgin Olive Oil til lokal brug:

Kvaliteten og mængden af langkædede umættede fedtsyrer, der er typiske for olivenoliesammensætningen, ligner i høj grad lipiderne i vores celler. Olivella® Ultra Purified Virgin Olive Oil base tilpasser sig perfekt til det hydrolipidiske lag på alle hudtyper, fra ansigtet til kroppen, selv på de mest følsomme områder.

CLEAN

Olivella® er passioneret omkring naturlig hudpleje. De tror på, at Moder Natur skaber de naturlige ingredienser, der bedst renser og nærer kroppen. Olivella kombinerer disse elementer takket være sine laboratorier og Istituto Acidi Grassi i Milano.

SAFE

Olivella®-produkterne er alle dermatologisk testet i akkrediterede laboratorier af tredjepart. Deres laboratoriekemikere arbejder kvalitetssikret ved nøje at overholde ISO-standarderne for at sikre, at alle formler er pH-balancerede og naturlige ved at kontrollere, at hvert parti er fri for urenheder.

GREEN

Olivella® arbejder aktivt med markedsføring som et redskab til at uddanne og gøre forbrugerne opmærksomme på deres produkter. Olivella®-produktlinjen er det perfekte eksempel på, hvordan fødevareindustrien kan bruge ALLE dele af et spiseligt produkt til at fremstille noget nyt og gavnligt for menneskekroppen.

 

OLIVELLA® ER UDELUKKENDE FREMSTILLET AF "BIPRODUKTER" DER STAMMER FRA RENSET OLIVENOLIE.

(Det betyder, at der ikke anvendes eller tilsættes kemikalier i processen)

 

Derfor bruger Olivella® ultrafiltreret og genbrugsvand i deres produkter, der kommer fra den samme rensningsproces Denne proces reducerer drastisk brugen af eksterne naturressourcer. Dette forklarer også, hvorfor Olivella® fremstiller alle sæber og olier internt, så de kan kontrollere og sikre, at alle ISO-standarder overholdes. Olivella® anvender delvist genbrugsplast og glas for at have den laveste miljøpåvirkning og gør deres produktformel 100 % biologisk nedbrydelig.

 

HVAD LAVER OLIVELLA ANNORLUND?

 

SVARET ER 100% VIRGIN OLIVENOLIE

OLIVELLA® BEVARER OLIVENOLIENS NATURLIGE ANTI-AGING EGENSKABER OG ANTIOXIDANTER (POLYPHENOLER) FOR AT BEVARE DET HØJESTE NIVEAU AF NATURLIGE NÆRINGSSTOFFER

 

Hvad adskiller Olivella fra andre aktører i olivenoliebranchen?

Olivella

 • Kun fremstillet med 100% ultra ren jomfruolivenolie
 • Innovativ patenteret® teknologi til at bevare de naturlige anti-ageing egenskaber og antioxidanter (polyphenoler).
 • Tre generationer af ekspertise inden for høst og produktion af de fineste olivenolier.

Andre virksomheder

 • Fremstillet med en begrænset procentdel af fedtsyrer.
 • Ikke patenteret teknologi.
 • Misvisende etiketter (f.eks. navnet på et produkt "olivenoliesæbe", selv om den første ingrediens er natriumpalmolienpalmeolie*).

   

 

INGREDIENSER

Olivella® betragter sine kunder som de bedste ambassadører for mærket, og derfor vil Olivella® gerne have, at du skal vide alt om dem. For når du vælger Olivella®, kan du være sikker på, at du vælger det bedste. Olivella® ønsker, at du skal vide præcis, hvad der er i deres produkter, og derfor oplyser de alle ingredienserne.

Hvis der er bare en lille chance for, at en ingrediens ikke er sikker, bruges den ikke i Olivella®-produkter, punktum.

Olivella®-ingredienser gennemgås og evalueres altid af et uafhængigt materialeforskningsbureau med hensyn til alle sundheds- og miljømæssige overvejelser.

 

PARFYM

Olivella® betragter sine kunder som de bedste ambassadører for mærket, og derfor vil Olivella® gerne have, at du skal vide alt om dem. For når du vælger Olivella®, kan du være sikker på, at du vælger det bedste. Olivella® ønsker, at du skal vide præcis, hvad der er i deres produkter, og derfor oplyser de alle ingredienserne.

Hvis der er bare en lille chance for, at en ingrediens ikke er sikker, bruges den ikke i Olivella®-produkter, punktum.

Olivella®-ingredienser gennemgås og evalueres altid af et uafhængigt materialeforskningsbureau med hensyn til alle sundheds- og miljømæssige overvejelser.

KONSERVERINGSSTOFFER

Olivella®'s naturlige, patenterede formel er blevet nøje undersøgt. Deres faste sæber bruger naturens kraft til at bevare deres gavnlige virkninger og fugtgivende fordele. Olivella®-produkter har 99,9 % naturligt afledte ingredienser. Olivenolie er en af de mest kraftfulde naturlige antioxidanter og konserveringsmidler, der findes i naturen. Alle komponenter, der anvendes i Olivella®-produkter, er biologisk nedbrydelige, hvilket betyder, at de opløses i vand og ikke ophobes i naturlige miljøer.

FARVE

Grøn er en farve, der er skabt af naturen, og vores grønne farve er helt naturlig. Olivella®'s farve kommer fra klorofylet i oliven. Olivella® bruger ikke og vil aldrig bruge yderligere kemiske farvestoffer. Husk, at selv den mindste mængde farvestof kan skade vores kroppe og miljøet.

 

FORDELE VED OLIVELLA®

Ved hjælp af moderne videnskab er de forskellige fordele ved at bruge oliebaserede produkter i din hår- og hudplejerutine blevet fastslået. Sammen med et højt indhold af A- og E-vitamin giver olivenolie din hud alle de næringsstoffer, den har brug for.

Fordelene ved at bruge Ovella hudplejeprodukter

 1. Indeholder anti-aging egenskaber
 2. Indeholder antioxidanter (A- og E-vitamin)
 3. Indeholder polyphenoler, naturligt stærke antioxidanter, der findes i ren olivenolie
 4. Fugter huden i dybden
 5. Hjælper med at bevare hudens naturlige fugtighed og modvirker de ydre påvirkninger af klimaet på huden
 6. Hypoallergen (naturligt rene ingredienser forhindrer allergiske reaktioner)
 7. Beroligende virkning, ingen kløe eller ømhed på grund af tilstedeværelsen af kun naturlige næringsstoffer og olier
 8. Ingen olieagtige rester, en sund glød uden klæbrighed "Den naturlige middelhavsdiæt til din hud"

CRUELTY FREE / IKKE TESTET PÅ DYR

Alle ingredienser, der anvendes i et Olivella®-produkt, er vurderet af et uafhængigt forskningsinstitut, PETA. Som et resultat af denne testproces er det helt sikkert, at ingen af ingredienserne i deres produkter er blevet testet på dyr.

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) er den største dyreværnsorganisation i verden med over 3 millioner medlemmer og tilhængere. PETA fokuserer sin opmærksomhed på de fire områder, hvor flest dyr lider mest i længst tid: på fabriksfarme, i tøjhandelen, i laboratorier og i underholdningsindustrien.

Yderligere oplysninger på www.peta.org

FORPAKNING

Olivella® bruger materialer, der har en minimal indvirkning på vores planet.

OLIVELLA® VED, AT DERES PRODUKTER KOMMER FRA NATUREN, OG AT DE SKAL BESKYTTE OG RESPEKTERE DEN SÅ MEGET SOM MULIGT.

RESULTATET AF OLIVELLA®'S BEKYMRING ER BRUGEN AF GENBRUGSMATERIALER OG GENANVENDELIGE MATERIALER I ALLE POSITIONER FOR AT HAVE DEN MINDST MULIGE INDVIRKNING PÅ VORES PLANET.

GENANVENDT PLAST

For at minimere affaldet og reducere ressourceforbruget genbruger Olivella® plastik fra andre flasker eller industriaffald, hvilket "redder" pastaen fra at blive deponeret, PCR - Post Consumer Resin. Denne type plast stammer fra materialer, der er brugt af forbrugerne (f.eks. sodavandsflasker).

VEDVARENDE MATERIALER

Olivella® arbejder ihærdigt på at reducere brugen af ikke-fornyelige materialer i hele deres produktsortiment, fra aftapning til formuleringer. Olivella® kan med stolthed fortælle, at deres flasker er fremstillet af 100 % genbrugsplast. Størstedelen af Olivella®'s formuleringer indeholder også 95-99 % fornyelige ingredienser.

OLIVELLA® EMBALLAGEPROCES

Hver flaske, krukke og kasse gennemgår en grundig proces for at sikre maksimal holdbarhed. Olivella®-standarderne sikrer, at der tages hensyn til kulstofemissioner, energieffektivitet og materialeanvendelse. Olivellas emballageteam bruger ikke kun genbrugsmaterialer, men lægger også stor vægt på at skabe kompakte produktdesigns, der sikrer lavt spild og maksimal effektivitet.

 

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn