Om os - Olive Wellness

Middelhavssundhed i Norden

Vores mål med Olive Wellness er at bidrage til en mere naturlig og sund livsstil. Alle de produkter, som vi bringer ind, er veganske, naturlige, bæredygtige og gode for vores krop.

Vores interesse for oliven og deres fantastiske egenskaber stammer fra vores mange besøg i Middelhavsområdet. Under disse besøg har vi forelsket os i middelhavskulturen og deres måde at spise og leve på. Oliven i alle deres former er en vigtig del af deres kultur, ikke kun fordi de er utroligt velsmagende, men også på grund af de sundhedsmæssige fordele, de har for kroppen, både indvendigt og udvendigt.

Flere undersøgelser viser, at hjertesygdomme og andre kroniske sygdomme er langt mindre almindelige hos mennesker, der kommer fra Middelhavslandene. Hvorfor er det sådan? Der er ikke noget direkte svar, men middelhavskosten er i fokus: masser af grøntsager, hvidt kød, sunde fedtstoffer og lidt rødvin. Olivenolie er en vigtig del af middelhavskosten, og den har fantastiske virkninger for vores krop, både ved at have den i maden, men også i hudpleje. 

 

 

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn