DEN FØRSTE I VERDEN, DER ER KLASSIFICERET SOM EN HELSEKOSTOLIE

En af verdens mest eksklusive olivenolier - Gastronomer og kendere

 

Hvem er The Governor?

"At producere The Governor er en ære, men først og fremmest et ansvar" - Spyros Dafnis, Producenten av The Governor

I over 100 år har familien Dafnis produceret olivenolie på Korfu. De passer omhyggeligt og flittigt på de hundrede år gamle "lianolia"-træer. Olivenolien forarbejdes ved lave temperaturer på familiens gård i den historiske landsby Aghios Mathaios ved hjælp af de mest skånsomme metoder.

Inspireret af en stærk personlighed, den første guvernør i det uafhængige Grækenland, grev Ioannis Capodistrias (1776 - 1831)

Den yngste generation i familien, Spyros & George, skabte deres egen olekultur og tradition ved at starte en revolution i øens olivenolieproduktionsmetoder. Således blev The Governor Extra Virgin Olive Oil født, den eneste sort fra det gamle "lianolia"-træ på Korfu.

Deres filosofi er at kombinere tre vigtige ting

"TRADITION - TEKNOLOGI / INNOVATION og frem for alt VIDENSKABELIG FORSKNING"


Vetenskap & Forskning

 

Governor Extra Virgin Olivenolie er til dato det eneste olivenoliemærke i verden, der har deltaget mest i videnskabelige projekter og forskning. Nogle af de store fordele ved at indtage vores olivenolie dagligt er forbedret velvære og en reduceret risiko for alvorlige sundhedsproblemer.

OLEOCANTHAL

Oleocantalum er det vigtigste sundhedsfremmende molekyle i ekstra jomfruolivenolie, og The Governor indeholder
en af de højeste koncentrationer af oleocanthal, der nogensinde er registreret.

 

Guvernøren blev videnskabeligt testet for første gang i marts 2014 på Athens universitet, og resultaterne blev sammenlignet med resultaterne af 700 andre olivenolieprøver fra omkring 30 andre olivensorter.

150 af de sammenlignende olivenolieprøver var fra Californien, Italien, Spanien, Cypern, Frankrig og andre lande, og resultaterne var imponerende. Oleocanthal- og oleaceinniveauerne i The Governor var 7 gange højere end gennemsnittet af olivenolieprøverne. Governor Limited EVOO blev efterfølgende inviteret til at deltage i sit første medicinske forsøg.

2018

 • Oleocanthal combined with Donepezil (a medication used to treat Alzheimer’s disease)
 • Oleocanthal rich enhances donepezil effect by reducing amyloid b and toxicity of Alzheimer disease  – 8 may 2018 (LÄNK)

2019

 • Scientific research for breast cancer from ULM February 2019
 • Oleocanthal combined with Lapatinib treatment against HER-2 breast cancer
 • Novel liquid-liquid extraction and self-emulsion methods for its oral anti-breast cancer activity
 • Oleocanthal rich restores the blood – brain barrier – Accepted  12 June 2019 (LÄNK)
 • Oleocanthal on its oral anti breast cancer activity – published  9 April 2019 (LÄNK)
 • Optimization of taste masked oleocanthal – 5 October 2019

2020

 • Oleocanthal is inhibiting lung cancer – published 11 June 2020 (LÄNK)
 • Safety Evaluation of single dose of Oleocanthal  – published 20 January 2020 (LÄNK)
 • Oleocanthal combined with lapatinib treatment synergized against HER 2 breast cancer – published 15 February 2020 (LÄNK)
 • Human trials with Leukaemia patients…awaiting results

Det er videnskabeligt bevist, at Governor Extra Virgin Olive Oil indeholder op til 10 gange flere polyfenoler end en almindelig olivenolie. Polyfenoler er antiinflammatoriske, antioxidante, tarmunderstøttende, antidiabetiske og kræftbekæmpende molekyler. De beskytter hjertet, sænker det dårlige kolesterol og har endda vist sig at forbedre hjernefunktionen.

 

Førsteklasses opdræt og malingsproces

Ved at vælge The Governor Premium Olive Oil støtter du bæredygtigt landbrug, miljøet og et generations gammelt familiebrug. Guvernøren dyrker sine oliventræer ved hjælp af "utroligt økologiske" metoder og høster oliven med stor omhu for at beskytte træerne i mange år fremover. De fleste af vores træer er omkring 500 år gamle - guvernøren passer godt på dem!

Guvernørens innovative malingsproces kombinerer gammel viden med moderne teknikker. De maler og presser olien forsigtigt ved optimale kolde temperaturer for at bevare så mange af de værdifulde naturlige phenoler som muligt, og resultatet er en olivenolie af højeste kvalitet, der overgår alle internationale standarder.

På Dafnis olivenfarm overvåger de løbende temperaturen og holder den gennemsnitlige temperatur meget lav, for at beskytte antioxidanterne mod at blive ødelagt. Dafnis-familien stræber efter en gennemsnitstemperatur på mellem +17-21 °C, jo koldere jo bedre, da vi ved, at det gør en stor forskel for oliens kvalitet, både hvad angår aroma, smag og polyfenolindhold.  Dette er virkelig en første koldpressning.

 

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn